Top 3 motive sa ai abdomen plat

Studiu dupa studiu arata ca persoanele care au multa grasime abdominala, colacei – pe limba noastra, se supun unor riscuri uriase. Cercetarile arata ca daca linia taliei depaseste 40 de inch in cazul barbatilor, riscul aparitiei diabetului sau atacului de cord creste vertiginos. Exceptand aceste riscuri, iti prezint imediat si un top 3 motive sa ai abdomen plat. Dieta o gasesti aici.


Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Expertii sustin ca un abdomen bine conturat scade riscul imbolnavirii. Un exemplu este incidenta cancerului in randul pacientilor obezi- care e cu 33% mai mare decat in randul celor cu silueta normala.

Caloriile pe care nu le arzi se transforma in celulele de grasime care trag dupa ele diverse  boli. Asa ca treci la sala si da burta jos!

Abdomen plat, inseamna o viata sexuala plina de satisfactii

Primul meu as din maneca : un abdomen plat iti va imbunatati viata sexuala. Ai nevoie de putere si suflu ca sa rezisti printre asternuturi asa ca un abdomen ferm iti va fi de ajutor cand incerci noi pozitii care te solicita fizic.

Pana si libidoul iti este influentat de forma fizica in care te afli. In caz ca esti baiat, afla ca grasimea afecteaza erectia. Scurt pe doi: cu cat ai mai multe celule grase in organism, cu atat scade circulatia sangvina.

Un alt motiv pentru a avea abdomen este ca vei castiga mai usor in competitiile sportive. Basket, fotbal sau chiar si Tara,Tara, vrem ostasi! Abdomenul puternic te va ajuta sa tii pasul si iti va conferi rezistenta scrie fitbie.com.

Stiai ca in sporturile legate de viteza nu te ajuta doar musculatura picioarele ci si muschii abdominali? Studiile arata ca fermitatea muschilor te ajuta sa alergi tot mai repede.

Al treilea motiv ca sa ai abdomen este legat de increderea in sine pe care o ai atunci cand arati bine. Asa ca incearca sa revii la o talie normala si apoi asteptam sa ne scrii un propriu top 3 motive ca sa ai abdomen.

Tags:
Top 3 motive sa ai abdomen plat
regim de viata sanatos
calorii
celule grase
abdomen puternic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare